1 Juli: WIJ GAAN WEER OPEN!

Ontzettend blij delen wij jullie mede dat wij vanaf vandaag 1 julide deuren van onze dansschool weer hebben geopend en dat wij vanaf nu alle lessen t/m 18 jaar weer binnen zullen gaan aanbieden! Uiteraard moeten wij ons aan een heleboel maatregelen houden, welke verderop in dit bericht te vinden zijn.

Wij willen op een zo verantwoordelijk mogelijke manier weer binnen met jullie aan de slag, dit kan echter alleen als we ons met zijn allen aan onderstaande maatregelen houden. Wij willen namelijk niet verantwoordelijk zijn voor onderlinge besmetting of een tweede virusgolf. Met sommige 19+ groepen zullen wij wel naar binnen gaan, met sommige nog niet. Dit hangt af van waar zowel de leden als onze docenten zich afzonderlijk prettig bij voelen en hoe groot deze groepen zijn. Hierover wordt deze week persoonlijk contact met de leerlingen opgenomen.

Ook willen wij jullie erg bedanken voor jullie deelname aan de SamenSterk actie. Door jullie aankopen hebben wij kunnen investeren in goede schoonmaakmiddelen en andere benodigdheden voor de heropening! Wij zijn jullie erg dankbaar!

In de weken van 20 juli t/m 1 augustus houden wij een Dubbele Open Lesweek! Vergeet niet je lessen hiervoor te reserveren, ook als je al lid bent van deze les! Plekjes die over zijn, kunnen wij dan weer aan iemand anders geven.

Tenslotte willen wij jullie herinneren aan het inschrijven voor onze voorstellingen, wij hebben nog niet van iedereen waarvan wij weten dat ze mee willen doen, een inschrijving mogen ontvangen. Graag het strookje en de €5 inschrijfgeld uiterlijk aankomende week in een enveloppe (vanwege hygiëne) inleveren bij je docent (dus niet bij de balie).

Wij wensen jullie heel veel dansplezier en kunnen niet wachten om jullie allemaal weer bij ons in de dansschool te zien!                                                                                                                                               

Met dankbare groet,

Team Devotion