11 mei: Buitenlessen t/m 18 jaar!

11 mei: Buitenlessen t/m 18 jaar!

Hoera! Wij hebben toestemming gekregen om per 11 mei onze lessen t/m 18 jaar buiten aan te bieden bij Lokatie Silverdome Zoetermeer- Ingang Oost!
Al onze leden hebben hierover een nieuwsbrief via de email ontvangen. Heb je deze niet ontvangen? Mail ons dan voor alle info!

Ook kunnen er vanaf 18 mei weer proeflessen gevolgd worden! Ben jij erbij?

Helaas hebben we de toestemming met de Gemeente Den Haag nog niet helemaal rond, dus de lessen van Leidschenveen zullen deze week nog via Zoom worden gegeven. Wel zijn de leerlingen van de groep 13 t/m 15 jr van Fleur welkom om in Zoetermeer mee te doen op woensdag van 19.30-20.30u. Laat ons dit wel even weten!

Ook de Minidance les mag nog niet naar buiten. Dit omdat dit een ouder-en-kind-les is en leerlingen van 19+ en jonger niet met elkaar gemengd mogen worden volgens de regels van het RIVM. Deze les blijft dus voorlopig ook via Zoom.

Zie het aparte Zoomrooster voor Minidance, Leidschenveen en alle 19+ lessen op onze Nieuwspagina! Wij hopen snel ook met deze groepen naar buiten te mogen en zijn druk bezig met het aanvragen van toestemming hiervoor!

Heel veel dansplezier gewenst!