Hallo allemaal!

Mijn naam is Chantal Wierdsma, oorspronkelijk Zoetermeerse en sinds 3 jaar woonachtig in Delft. Ik ben de oprichtster en eigenaresse van Dansschool Devotion.

Omdat dansen al vanaf jongs af aan mijn grootste passie is geweest, was al snel duidelijk dat ik hierin verder wilde gaan. Op mijn 16e jaar greep ik dan ook mijn kans aan om een opleiding tot dansdocent te gaan volgen en startte ik met het geven van danslessen.

Al gauw voelde ik dat ik méér wilde. Ik had zoveel leuke ideeën die ik wilde uitvoeren, en daar werd het plan om een eigen dansschool op te gaan zetten geboren! Ik zette alles op alles om van deze droom werkelijkheid te maken en zette in 2002 mijn eigen dansschool op in Leidschenveen!

Na 10 jaar succes in Leidschenveen besloot ik de stap te zetten naar het openen van een 2e dansschool in Zoetermeer. Een eigen pand met oneindig veel mogelijkheden, een plek waar leerlingen en docenten elkaar ontmoeten en zich thuis voelen. Een plek waar school en werk even vergeten worden. Een plek waar je je op je gemak kunt voelen en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar de koffie en limonade klaar staat en waar je ook even op de bank kunt ploffen. Ook hebben wij nu de ruimte om nóg meer leuke projecten organiseren, zoals de Day of Dance, de Doe-Het-Zelf voorstelling en het geven van toffe dansfeesten.

Het is voor mij belangrijk om te werken met mensen die dezelfde passie delen als ik en op wie ik volledig kan vertrouwen. Een klik met elkaar hebben is voor mij prioriteit en ik probeer zo betrokken mogelijk te zijn bij mijn medewerkers. Ik vind het belangrijk dat het goed met ze gaat en ervoor te zorgen dat zij het naar hun zin hebben. Ik ben heel trots op mijn team! We inspireren elkaar en ieder heeft zijn eigen specialisme. Allemaal uniek, maar met hetzelfde doel: onze passie overbrengen op onze leerlingen, hen laten genieten en veel leren!

Ik geef zelf ook nog steeds les, dit seizoen verzorg ik de Modern Jazz 18+ medium-gevorderd op maandagavond. Een hele leuke nieuw gestarte groep met allemaal meiden die graag veel willen leren en niet vies zijn van een beetje zweten ;).

Ik wil hierbij mijn ouders en zusje, mijn vriend, vrienden en vriendinnen, leraren en leerlingen, medewerkers en ex-medewerkers en uiteraard de “Vrienden van Devotion” bedanken voor alle hulp op welk gebied dan ook. Zonder jullie zou Devotion niet zijn wat het nu is en jullie hulp en steun zal nooit worden vergeten en altijd worden gewaardeerd.

Op naar nog heel veel mooie dansjaren!
Liefs Chantal


Je kunt bij Chantal lessen volgen op de volgende dagen:

Maandag, Zoetermeer
20.00-21.30u Modern Jazz 18+ medium-gevorderd

Vraag snel online een gratis proefles aan