Hi allemaal!

Ik ben Demy, 19 jaar oud en dans al sinds mijn 5de samen met mijn tweelingzus Gaby met veel plezier bij Dansschool Devotion! Ik heb stylen gevolgd als Jazz- Modern, Streetdance en volg nu zelf iedere dinsdag met veel plezier hiphoplessen, waaronder selectie 2. Sinds begin van dit jaar heb ik mij ook aangesloten bij dit leuke team en geef ik iedere woensdag hiphoples aan kids van 7 tot 13 jaar oud in Zoetermeer. Naast het geven van dansles, studeer ik in Delft aan Hogeschool Inholland en ben ik 2de jaars student HBO Food Commerce & Technology.

Dansen is sinds jongs af aan al iets waar ik mijn gevoel en passie in kan stoppen en hoop dit mijn leerlingen ook zeker mee te geven. Ik geef mijn lessen altijd met zoveel mogelijk enthousiasme en probeer de kids zoveel mogelijk bij te leren en zichzelf te laten ontwikkelen op verschillende vlakken. Ik vind teamspirit en plezier belangrijke factoren in mijn lessen en probeer dan ook zoveel mogelijk uit de kids te halen. We trainen hard aan choreografieën, zodat zij individueel en als groep, de sterren van de hemel kunnen dansen tijdens de voorstelling aan het einde van het dansjaar in het Stadstheater!

 Ik zou mezelf omschrijven als een erg sociaal, behulpzaam en leergierig persoon. Ik sta altijd open voor ideeën van leerlingen en vind het ook erg leuk om samen met mijn leerlingen te zoeken naar nieuwe uitdagingen! Ik behandel iedereen gelijk en probeer alle kids van een uitdaging te voorzien, zodat ze allemaal kunnen groeien op het gebied van dansen.

Ik heb super veel zin in dit dansjaar en hoop jou snel te zien in mijn lessen!

Liefs Demy


Je kunt bij Demy lessen volgen op de volgende dagen:

Woensdag, Zoetermeer
18.00-19.00u Hiphop 7 t/m 9 jaar
19.00-20.00u Hiphop 10 t/m 13 jaar

Vraag snel online een gratis proefles aan