Hey allemaal!

Ik ben Gaby, 20 jaar oud en ik dans al sinds mijn 5de jaar samen met mijn tweelingzus Demy op Dansschool Devotion! De dansstijlen die ik in het verleden gevolgd heb zijn Streetdance en Jazz- Modern. Nu doe ik nog aan Hiphop en dans met plezier in selectie 2. Ik ga vanaf aankomend dansseizoen 4 danslessen geven op de zaterdagen, namelijk: Minidance, Boys Only, Dance4Kids en Hiphop.

Naast dansen en danslessen geven, studeer ik op Hogeschool Inholland Delft. Hier doe ik de opleiding HBO Animal Husbandry en ga ik nu naar mijn laatste jaar.

Wat ik belangrijk vind tijdens mijn danslessen is om de kinderen zichzelf te laten zijn en zich te laten ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kids leren om samen te werken in een dansgroep en elkaar te helpen. Het allerbelangrijkste vind ik dat iedereen plezier heeft en geniet van het dansen. Ikzelf vind dansen altijd fijn om mijn verstand even op 0 te zetten, wanneer ik het bijvoorbeeld heel druk heb met school.

Tijdens de danslessen wordt er hard aan choreografieën gewerkt, zodat de kids aan het eind van het jaar kunnen schitteren tijdens de voorstelling.

Ik zou mezelf omschrijven als een sociaal, behulpzaam, enthousiast en leergierig persoon. Ik houd van uitdagingen en ga deze ook graag aan. Daarnaast vind ik het leuk als leerlingen zich laten horen en meedenken op het gebied van bijvoorbeeld kleding, dansliedjes etc.

Ik hoop jou snel te zien in één van mijn lessen!

Liefs Gaby

Vraag snel online een gratis proefles aan