Goed nieuws! Naar buiten 18 t/m 26 jr

Goed nieuws! Naar buiten 18 t/m 26 jr

GOED NIEUWS!!!

Naar buiten met 18 t/m 26 jaar
Wij hebben eindelijk akkoord van Gemeente Zoetermeer gekregen om nu ook naar buiten te gaan met de leeftijdsgroep 18 t/m 26 jaar! Hiervoor mogen we gebruik maken van door hen hiervoor beschikbaar gestelde terreinen. Voor deze leeftijdsgroep geldt géén onderlinge afstand tijdens het sporten, wel moet de 1,5m afstand gehandhaafd worden vóór en na de les.

27+ lessen
Natuurlijk  vinden wij het vreselijk jammer voor onze 27+ leden die nu nog niet live de lessen kunnen volgen. Speciaal voor jullie zetten wij de webcam aan tijdens jullie buitenlessen, én is ook de Afro Vibes les van Cicely weer terug naar de dinsdag verplaatst! Gedurende de maand april mogen jullie onbeperkt alle Zoom lessen volgen die op het rooster staan. Wil je hier gebruik van maken? Stuur ons dan even een mail voor de link!

Wijzigingen en wisselingen docenten
Helaas kan Sterre haar lessen de komende periode niet meer geven vanwege haar nieuwe schoolrooster, gelukkig hebben wij leuke docenten in ons team die haar kunnen vervangen! Ook kan Alex de Boys Only niet meer geven, Desteney vervangt hem de komende periode en zal binnenkort met de jongens aan de voorstellingschoreografie beginnen! Wel geeft Alex nog de breakdancelessen op de vrijdag. Vanaf aanstaande dinsdag geeft Lani haar eigen lessen weer en voor wie het nog niet wist: Naomi is inmiddels met zwangerschapsverlof! 

Compleet nieuw lesrooster -> wijzigingen voor bijna iedereen!
In bijgevoegd rooster vind je het compleet nieuwe rooster, bekijk deze goed, want voor een heleboel lessen zijn er wijzigingen doorgevoerd.

Buitenlocaties 18+ (zie bijlage voor plattegronden)
Gymworld: Amerikaweg 135, Zoetermeer
Van der Hagenstraat: Grote parkeerplaats op de Van der Hagenstraat
Devotion Grasveld: Akkerdreef, schuin tegenover de dansschool

Wij wensen jullie weer heel veel plezier tijdens de lessen!