Grote Voorstelling aangepast

Grote Voorstelling aangepast

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Vanwege de nieuwe maatregelen omtrent Covid-19 kunnen wij de Grote Voorstelling helaas niet op de manier door laten gaan zoals eerder gepland. Het Stadstheater heeft onze voorstellingen moeten annuleren, MAAR wij hebben een superleuk alternatief om op deze dag tóch onze voorstellingen te kunnen geven. Hierover lees je verderop meer.Uiteraard vinden wij het heel spijtig dat ondanks alle moeite die we hebben gestoken in het splitsen van de voorstellingen, een kleinere kaartverkoop i.v.m. een beperkt aantal plekken in het publiek, aangepaste choreografieën, etc., we de shows in het Stadstheater alsnog moeten afblazen. Uiteraard zal het Stadstheater voor een goede afwikkeling zorgen omtrent de door jullie aangeschafte kaarten. Jullie horen dit niet via ons, maar t.z.t. via het Stadstheater. De Generale Repetitie aanstaande zondag 4 oktober zal dan ook niet doorgaan.Omdat zowel jullie als ons hele team het hele jaar heel hard aan deze voorstelling hebben gewerkt, zullen wij de voorstellingen alsnog geven! Het Stadstheater heeft geen mogelijkheden om de shows door te laten gaan zonder publiek, maar Theater Ludens wel! Wij hebben met spoed een reservering kunnen maken voor 11 oktober! Iedereen kan dan toch zijn of haar dans performen in spetterende outfit, mét make-up, mooie belichting én er zullen professionele video opnames worden gemaakt, Zo kunnen jullie wel nog schitteren op het podium en toch nog aan alle ouders, tantes en ooms, neefjes en nichtjes en vrienden laten zien waar we zo ontzettend hard voor gewerkt hebben!

Ondanks dat het een andere ervaring zal zijn zonder publiek, zullen wij er alles aan doen om er toch een feestje van te maken! Alle docenten zullen aanwezig zijn om jullie te begeleiden en aan te moedigen en uiteraard krijg je na afloop je oude vertrouwde roos mee naar huis. Het is dé manier om samen met jouw dansgroep én docent de afgelopen periode af te sluiten, en na de herfstvakantie beginnen we in alle lessen weer met een schone lei, want de volgende voorstellingen staan alweer gepland op 12 juni (Grote Voorstelling) en 26 juni (Minivoorstelling).De Grote Voorstelling in Theater Ludens zal op 11 oktober plaatsvinden tussen 12 & 16u. De bedoeling is dat we voor iedere groep een tijdvak reserveren waarin zij zullen optreden. Zodra de dans op film staat verlaat je direct het gebouw zodat we het optreden van de volgende groep kunnen filmen. Zo zullen er nooit meer dan 30 mensen in 1 ruimte aanwezig zijn. Verdere informatie over de exacte tijden ontvangen jullie zo snel mogelijk van ons. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat alles netjes volgens de huidige RIVM maatregelen zal verlopen.

Omdat wij nu geen inkomsten hebben vanuit de kaartenverkoop kunnen wij deze oplossing alleen mogelijk maken als alle deelnemers vooraf minimaal 1 usb of dvd aanschaffen, zodat wij uit de kosten kunnen komen en jullie een blijvende herinnering mee kunnen geven in de vorm van een dvd of usb. Normaal gesproken kost een dvd/usb €22,- maar vanwege de omstandigheden krijgen jullie van ons een korting en bieden wij deze aan voor €20,-. per stuk. Het is dus belangrijk dat wij jouw bestelling en betaling zo snel mogelijk binnen hebben, zodat wij kunnen bepalen of we dit alternatief door kunnen laten gaan. Hierover krijgen jullie uiterlijk zaterdag 10 oktober bericht van ons, zorg dus dat je uiterlijk vrijdag 9 oktober je bestelling plaatst. Je kunt dit doen bij de balie en in onze webshop: www.dansschooldevotion.nl/shop. Vul hierbij wel duidelijk de gegevens van de deelnemende leerling in. 

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en hopen jullie de 11e op het podium te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,
Het Devotion Dansteam