Hey allemaal!

Ondertussen wordt dit al mijn vijfde seizoen dat ik lesgeef bij Dansschool Devotion en ook het aankomende seizoen zal ik proberen jullie mee te nemen in mijn enthousiasme! Nadat ik 5 jaar geleden ben afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts heb ik zowel als uitvoerend danseres en als docent gewerkt. Beide heb ik altijd met plezier gedaan en in mijn lessen deel ik graag mijn ervaringen met jullie.

In mijn lessen vind ik verschillende aspecten belangrijk. Persoonlijke groei en ontwikkeling, muzikaliteit, techniek en inlevingsvermogen zijn een paar van de punten waar ik graag aan werk. Dit probeer ik te bereiken door mijn lessen in te vullen met creatieve, uitdagende en leerzame oefeningen en choreografieën waarbij ik het af en toe leuk vind om te experimenteren met wat improvisatie oefening. Tijdens mijn lessen hoop ik altijd samen met mijn leerlingen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt om vrij te kunnen dansen.

Tot slot vind ik het in de lessen leuk om mee te gaan met de tijd en veel af te wisselen in muziekkeuzes om iedereens smaak en stijl tegemoet te komen, daarbij sta ik altijd open voor suggesties.
Samen maken we er een leuke, leerzame en intensieve les van!

Ik hoop jullie allen snel te zien in een van mijn lessen!
Liefs, Naomi


Je kunt bij Naomi lessen volgen op de volgende dagen:

Vrijdag, Zoetermeer
18.30-19.30u Modern Jazz 14 t/m 17jr
19.30-21.00u Selectie 3 Modern Jazz: Unspoken Art

Vraag snel online een gratis proefles aan