Nieuw rooster per 19 mei!

Eindelijk mogen wij met de groepen t/m 17 jaar weer binnen dansen en wij zullen daarom vanaf morgen 19 mei onze deuren weer voor jullie openen. We zijn er helemaal klaar voor! De groepen vanaf 18 jaar mogen allemaal naar buiten, ook iedereen ouder dan 26, hierbij is het wel belangrijk dat er een afstand van 1,5m wordt gehandhaafd.

Bijgevoegd ons nieuwe rooster, bekijk dit rooster goed, want het kan zijn dat jouw lestijd of lesdag is gewijzigd. De grootste wijzigingen staan in het groen aangegeven.

Een aantal opmerkingen over een aantal lessen:

 • Selectie 5 (breakdance) heeft deze week voor de laatste keer nog les op vrijdag, vanaf 31 mei zal deze les op maandag plaatsvinden.
 • De leerlingen van de hiphop groepen van Gaby op dinsdag krijgen uiterlijk aanstaande vrijdag van ons een email met daarin hun definitieve leslocatie.
 • Van de lessen in Leidschenveen zijn we nog in afwachting of we de zaal weer mogen huren. We hopen de leerlingen van deze les morgen goed nieuws te kunnen brengen! 
 • De Modern Jazz les voor 5 t/m 7 jaar is tijdelijk geannuleerd. Wij hopen deze in de toekomst weer te kunnen starten.
 • De Afro Vibes les wordt vanaf nu buiten gegeven, ben jij er aanstaande dinsdag bij?

We willen iedereen verzoeken om zich aan de volgende maatregelen te houden:

 1. Heb je last hebt van verkoudheid, niezen, keelpijn hoesten of koorts, blijf dan thuis.
 2. Vanaf 12 jaar geldt net als overal bij ons binnen een mondkapjesplicht. In de danszaal mag het mondkapje af, maar in de overige ruimtes is iedereen verplicht een mondkapje op te hebben.
 3. Je wacht buiten totdat je door je eigen docent opgehaald wordt om je les te volgen. Ouders komen niet mee naar binnen en wachten niet bij de deur.
 4. Je komt binnen via de hoofduitgang en verlaat het pand via de nooduitgang.
 5. Bij het binnenkomen desinfecteert iedereen zijn of haar handen.
 6. De les eindigt 5 minuten eerder om een soepele leswisseling mogelijk te maken.
 7. Tijdens de lessen staan alle ramen open. Ventilatoren kunnen verspreiding van het virus versterken en mogen wij niet gebruiken.
 8. Heb je bij ons een les gevolgd, maar blijk je hierna positief te zijn getest op corona? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten.
 9. Toiletten alleen gebruiken bij nood, ga voor de les thuis voor de zekerheid nog even naar het toilet.
 10. Kleedkamers mogen niet worden gebruikt, kom dus in je danskleding en met je dansschoenen aan naar de les (vooral een verzoek voor jongste leerlingen die niet zelfstandig hun dansschoentjes aan kunnen trekken).

Wij kijken er naar uit jullie weer in onze dansschool te mogen verwelkomen! 

Alvast weer heel veel dansplezier gewenst! Let op: Aanstaande maandag zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren!

Met vriendelijke groet,
Team Devotion