Nieuwsbrief 1: Gelukkig Nieuwjaar!

Nieuwsbrief 1: Gelukkig Nieuwjaar!

Allereerst de beste wensen voor 2021! Wij hopen dat jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling hebben gehad. Helaas is de dansschool nog steeds gesloten. Wij hebben besloten om in de voorjaarsvakantie en een deel van de meivakantie open te blijven. Zo kunnen jullie alle gemiste lessen inhalen.  Als blijkt dat we na 19 januari nog gesloten moeten blijven zullen wij overgaan op online lessen. Hierover volgt dan meer informatie.

Youtube kanaal
Wij vinden het super jammer dat de dansschool gesloten is. Maar als jullie toch nog lekker willen blijven dansen, kunnen jullie je abonneren op ons Youtube kanaal! Daar staan al veel leuke filmpjes op van verschillende lessen. Zo kunnen de kleinste met Dance4Kids/Minidance meedansen, staan er leuke Hiphop lessen op, verschillende Modern/Jazz lessen en nog veel meer! Onze lieve docenten zijn al bezig geweest om meer nieuwe video’s op te nemen. Wij zullen vanaf vandaag (van maandag tot zaterdag) voor 12u een nieuwe video posten!  Zo hoeven jullie de aankomende tijd niet stil te zitten!

Abonneer nu op ons Youtube kanaal, deze is speciaal voor onze leden:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLNpma1NVIFJrP-fzf2cVah-G2ePzMswXw

USB
Nog niet iedereen heeft de USB van de voorstelling kunnen ophalen. Aanstaande vrijdag 8 januari kan de USB opgehaald worden tussen 10-17u. Komt dit niet uit? Laat ons dit dan even weten via de mail info@dansschooldevotion.nl