Nieuwsbrief 2: Online danslessen, winactie & Valentijn!

Nieuwsbrief 2: Online danslessen, winactie & Valentijn!

Helaas, de lockdown wordt verlengd en we moeten nog 3 weken langer dicht blijven. Hopelijk mogen we na 2 maart weer lekker binnen dansen! We zijn al druk bezig met onze voorbereidingen van onze voorstellingen en wedstrijden en kunnen niet wachten om jullie weer in de dansschool te mogen ontvangen!
Tot die tijd maken we onze Zoomlessen zo leerzaam en gezellig mogelijk en komen er nog leuke dingen aan voor onze leden!

Win actie
Stuur ons een filmpje hoe jij thuis meedoet met onze online les. Tag ons op Instagram/Facebook of stuur het filmpje door naar info@dansschooldevotion.nl. Vermeld daar wel bij of wij het filmpje mogen plaatsen op social media. Degene met het leukste filmpje mag een hoodie uitkiezen naar keuze! Winnaar maken we 1 maart bekend.

USB
Nog niet iedereen heeft de USB van de Grote Voorstelling opgehaald. Deze kunnen opgehaald worden op de dansschool van maandag tot vrijdag tussen 16-19u en op zaterdag tussen 9-13u.

Online lessen
Wij geven elke week 36 online danslessen! De lessen worden gegeven via een onlineprogramma waarbij jullie live jullie eigen danslessen kunnen blijven volgen. We zijn inmiddels alweer ruim 2 weken bezig met de online danslessen en iedereen heeft ook al zijn uitnodiging(en) gekregen. Heb je nou niks ontvangen? Kijk even in je spam/ongewenst of stuur anders even een mailtje. Ben jij er deze week weer bij?

Valentijns lessen
In de week van 8 tot 14 februari zullen de danslessen in het teken staan van Valentijn! In de danslessen zullen wij er een feestje van maken. Superleuk als jullie meedoen met een vriendje, vriendinnetje, papa, mama, broertje of zusje!
                                                                                                                 
Bedankt voor jullie steun, lieve leerlingen!

Met vriendelijke groet, Team Devotion