Rowena

Mijn naam is Rowena. Ik sta dansend op en ga dansend naar bed. Sinds ik 4 was mocht ik wekelijks met mijn moeder mee naar haar training bij Penny de Jager, mocht ik regelmatig mee doen met de dansjes van mijn grote nicht die zelf in een dansgroep danste en ben ik vanaf mijn 12e heel actief geweest in de hip-hop, street en dance scene. Een sterke, maar vooral leuke choreografie maken is één van mijn favoriete activiteiten.

Na ruim 10 jaar op diverse events en feesten met mijn eigen crew gedanst te hebben groeide mijn liefde voor latin steeds meer. Na een proefles ben ik verslaafd geraakt aan één van de mooiste dans scenes die er is...the Latin Scene! Ik heb mij sindsdien gestort op Salsa, Bachata, Merengue, Zouk en nu ook Kizomba. Tussentijds ben ik mijn training tot Zumba Instructor gaan volgen en een officiële Docenten opleiding gevolgd. Mijn doel is om ieder zijn/haar eigen talent en stijl te leren ontdekken en daarmee de angst die jou belemmert om jezelf volledig te kunnen geven als een danser weg te nemen.

Een (vaste) partner is niet nodig. Tijdens de lessen wordt er onderling gerouleerd. Belangrijkste uitgangspunt van dit systeem is dat je leert om met diverse mensen te dansen en leert vertrouwen op je eigen techniek/skills en niet op die van een vaste danspartner. Met deze basis kan je gegarandeerd naar een leuke latin party...met of zonder partner!