Webshop verzend/retourbeleid

 1. Verzendbeleid
  Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een mail met een orderbevestiging en factuur. Op het moment dat je bestelling is verwerkt (binnen 3 dagen) en het pakket is gemaakt, ontvang je een trackingsemail. Of deze emails binnen komen in de inbox of de spamfolder ligt aan de instelling van je mailbox. Indien je geen mails heeft gehad, check dan de spamfolder.
 2. Levertijd
  De verwerkingstijd is bij ons maximaal 3 dagen. Hierna wordt je pakketje verzonden met een track-en-trace code. De levertijd is dan 1 tot 2 werkdagen via DHL. Wil je je pakketje dezelfde dag nog verzonden hebben? Neem dan even contact op via het contactformulier, dan kijken wij naar de mogelijkheden.
 3. Betaling
  Betaling gaat via Mollie. Wil je via bankoverschrijving betalen? Neem dan even contact op via het contactformulier.
 4. Verzendkosten
  Het verzenden van een bestelling kost €6,95.
 5. Adresgegevens Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het verzendadres juist in te voeren en/of te controleren wanneer dit reeds is ingevuld. Eventuele extra verzendkosten of het zoek raken van het pakket vanwege verkeerde gegevens zijn voor de klant.
 6. Ontvangst van goederen De klant draagt de verantwoordelijkheid voor het in ontvangst nemen van het pakket en/of het op tijd ophalen op een service punt. Je dient de track&trace code regelmatig te controleren om te controleren. Eventuele extra verzendkosten worden betaald door de klant.
 7. Retourneren
  Onder klanten wordt verstaan: mensen die een aankoop hebben gedaan in de webshop van Devotion. Enkel de persoon die de aankoop heeft
  volbracht, kan een retour aanvragen. Volgens het Europees recht heb je tot en met 14 dagen na datum van ontvangst recht op het herroepingsrecht.

  STAP 1. Voeg aan het retourpakket een begeleidend briefje toe te voegen met daarin duidelijk je NAAM, het ORDERNUMMER en welke artikelen je retouur wil sturen. Zonder deze gegevens kan een retour niet verwerkt worden.

  STAP 2. Label en frankeer het pakket via een DHL servicepunt of online. Zorg altijd dat het adres duidelijk zichtbaar is op het pakket.
  Het retour adres: Dansschool Devotion
  Akkerdreef 385 2723 XZ Zoetermeer

  STAP 3. Bewaar altijd goed het verzendbewijs en de trackingsgegevens. De verantwoordelijkheid van de zending ligt bij jou.

  STAP 4. Indien een retour in goede staat en volgens de voorwaarden is ontvangen, zal deze binnen 8 werkdagen worden verwerkt en wordt het bedrag teruggestort op je rekening