Wij gaan online!

Zoals jullie eerder van ons vernomen hebben zijn wij genoodzaakt om de dansschool t/m 5 april te sluiten. Om jullie lekker te laten dansen gedurende 3 weken zullen wij elke werkdag tutorials voor jullie plaatsen! We proberen elke week voor alle leeftijden iets leuks aan te bieden! Ook zullen we blijven werken aan de uitvoeringschoreo’s en elke dinsdag en donderdag om 19u live gaan met leuke lessen! Dans jij mee? Volg ons dan snel op Instagram –> https://www.instagram.com/dansschooldevotiononline/

Ook is ons Youtube kanaal online! Hier wordt net zoals op Instagram elke dag filmpjes en tutorials geplaatst. We zullen verschillende stukjes van lessen posten, dus ook leuk om je eigen les samen te stellen. Daarnaast zullen we hier voortaan ook filmpjes van wedstrijden, optredens etc plaatsen. Super leuk dus om te abonneren!

Op dinsdag en donderdag gaan wij op Instagram en Youtube om 19u live!

Tijdens de meivakantie blijven we lekker door dansen! Wij zullen dan alle lessen geven die jullie van ons gewend zijn. Ook zijn wij nog steeds druk bezig met onze voorstellingen. De inschrijvingen hiervoor worden dan ook verlengd.

Tot snel!